Mitt liv som student..

Å studere med sosial angt/fobi er veldig vanskelig. Hver dag er en kamp for å komme seg ut av huset, og til en setting man ikke trives i overhodet. I dag klarte jeg ikke dra. Til min samboer skyldte jeg på at jeg hadde forsovet meg, selv om jeg regner med hun vet jeg har en dårlig dag og derfor ikke dro. 

Å leve med angst er veldig slitsomt, og helt usynlig. Utad er jeg er stille og rolig fyr som ser veldig avslappet ut. Tar ting som de kommer. Men inni meg er det full storm. Engster meg for den minste lille ting og føler meg stort sett veldig ukomfortabel. 

Noen dager er angsten så kraftig at det til og med er vanskelig å dra en kjapp tur på butikken. 

For folk som aldri har opplevd å ha angst er det veldig vanskelig å beskrive hvordan det er. På min gode dager, så kan jeg vel beskrive det som eksamensnerver. Den kriblingen man har i mellomgulvet hele dagen som man får utløst ved avsluttet eksamen. Sånn føles det på mine bedre dager. Utenom utløsningen.. Den kommer aldri. 

På mine verste dager, så føles det mer som tidenes fylleangst x 100. DIsse dagene tilbringer jeg stort sett hjemme på sofaen. Plutselig har det gått 6 timer uten at jeg kan sette fingeren på noe produktivt jeg har gjort... 

2 kommentarer

14.09.2012 kl.19:13

Hei du

Jeg kom over bloggen din ved en tilfeldighet. Og jeg ville bare si at det er kjempe bra du skriver om dette med sosialangst. Og trening:) jeg å sliter en del i hverdagen, blant annet med angst etter overfall. Som deg er jeg å veldig trenignsglad, men noen dager klarer jeg bare ikke å gå ut. Det er vanskelig å forkalre får en som ikke har hatt det sånn før.

jeg ønsker deg all lykke til videre og håper du fortsetter å blogge (mulig jeg å begynner med det:)
Anonym: Tusen takk! Det betyr veldig mye for meg. Jeg bruker det som en del av terapien siden det ikke er alt som er så lett å snakke om. Det er som du sier, veldig vanskelig å forklare hvordan det er å leve med angst. Det er også en grunn til at jeg startet bloggen. For å prøve å opplyse folk litt ut i fra mine hverdager. Håper du får det bedre og kommer deg over dørstokkmila oftere i fremtiden. Gi meg gjerne en lyd om du begynner å blogge du og :)

Skriv en ny kommentar

Blogger om en hverdag med sosial angst. Sjekk ut min blogg: En tung tid

Blogger om en hverdag med sosial angst. Sjekk ut min blogg: En tung tid

22, Oslo

Jeg blogger om min hverdag med sosial angst/fobi. Det er veldig mange fler enn vi vet om som sliter med angst. Ta deg tid til å spørre dine nærmeste hvordan de virkelig har det. I snitt bruker menn 18,5 år før de oppsøker hjelp, noen velger dessverre andre utveier.

Kategorier

Arkiv

hits