Sliter du med angst?

Du er langt fra alene. Jeg har slitt med det i mange år selv. Det går opp og ned etter hvilke situasjoner og prøvelser som oppstår. Noe av det verste jeg vet er å få vite om en ting jeg må gjøre LANG tid i forveien. Slik at jeg kanskje får et par måneder å grue meg på. Da går jeg helt i kjelleren, og klarer vanligvis ikke å fullføre. :/ 

Jeg sitter hjemme i dag og. Alene.. Det aller beste hadde vel vært om jeg kom meg ut, og var litt sosial. Men når man ikke orker å dra på skolen, og alle andre jobber, så sitter man i grunn der alene. Og skriver på en blogg som ingen leser. Uansett er ikke antall lesere mitt fokus. Jeg bruker dette som en del av terapien. Kanskje det hjelper meg litt å få skrevet ned hva jeg tenker og føler om dagen. Det kan jo uansett ikke bli verre av dette. 

Kjenner du noen som sliter med angst?

2 kommentarer

nei, heldigvis ikke! ikke som jeg vet om iallefall:)
He he.. Hvis du ikke vet, så har du garantert ikke angst. :)

Skriv en ny kommentar

Blogger om en hverdag med sosial angst. Sjekk ut min blogg: En tung tid

Blogger om en hverdag med sosial angst. Sjekk ut min blogg: En tung tid

22, Oslo

Jeg blogger om min hverdag med sosial angst/fobi. Det er veldig mange fler enn vi vet om som sliter med angst. Ta deg tid til å spørre dine nærmeste hvordan de virkelig har det. I snitt bruker menn 18,5 år før de oppsøker hjelp, noen velger dessverre andre utveier.

Kategorier

Arkiv

hits