Nytt kamera i dag :D Gleder meg, og gruer meg litt..

I dag skal jeg møte en kar for å kjøpe kameraet hans. Før var slike ting et kakestykke (piece of cake), men nå kjenner jeg at jeg gruer meg litt. Jeg aner ikke hvorfor jeg føler det sånn. Det er ingenting å grue seg for. Hva kan egentlig gå feil? Ingenting. Dette vet jeg, men jeg gruer meg likevel. Det er veldig tungt når frykten for å gjøre noe galt går ut over alt i livet ditt. Man blir redd for å gjøre noe i det hele tatt, og ender mange dager med å sitte hjemme, alene, uten å gjøre noen ting. Da gjør man jo ikke noe galt eller feil. Selv om jeg håper at det ikke er fler som har det som meg, så tror jeg dessverre at det er mange av oss. Alle reagerer forskjellig, men mange av oss sperrer oss inne når det beste for oss er å være ute blant folk. 

Kjenner jeg gleder meg til jeg er kvitt angsten, og kan leve et normalt liv igjen. Jeg har jo ikke altid vært sånn som dette. Hva skjedde?? 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Blogger om en hverdag med sosial angst. Sjekk ut min blogg: En tung tid

Blogger om en hverdag med sosial angst. Sjekk ut min blogg: En tung tid

22, Oslo

Jeg blogger om min hverdag med sosial angst/fobi. Det er veldig mange fler enn vi vet om som sliter med angst. Ta deg tid til å spørre dine nærmeste hvordan de virkelig har det. I snitt bruker menn 18,5 år før de oppsøker hjelp, noen velger dessverre andre utveier.

Kategorier

Arkiv

hits