Blåmandag...

Ja, hva skal man si? I dag er en ræva dag. Været er strålende, men jeg klarte ikke å dra på skolen, igjen... Ikke akkurat første gangen. Det er rart hvordan man får overbevist seg selv om at det er farlig å dra ut noen dager. Det stopper meg fra å gjøre veldig mye av vanlig gjøremål. Jeg har så og si sluttet å dra på treningsstudioet alene. Fordi det er tryggere sammen med noen. Jeg klarer meg jo helt fint når jeg først har kommet meg dit og i gang. Men selve veien bort dit er sinnsykt lang noen dager. Som i dag.. Noen dager må jeg tvinge meg selv til å dra på butikken. Man må jo ha mat..  Hva er skremmende der? Ja, si det? Noen dager er bare sånn at jeg vil være alene. Slippe å møte folk. I dag er en sånn dag. Hva er forskjelen på i går og i dag? I går var det helg og i dag skulle det vært skole. I går hadde jeg en veldig god dag. Spilte golf og var sosial. Det er ikke akkurat hver dag. Kanskje det er skolen som ødelegger for så mye? Jeg gruer meg veldig ofte til skolen. Det er så mange folk der, og man kan bli spurt av læreren. Jeg er livredd for å svare feil, eller få oppmerksomhet i det hele tatt... 

Om du har klart å lese helt ned hit, vil jeg bare si takk. Det var ikke verdens lystigste innlegg i dag merket jeg. Spør gjerne om du lurer på noe, eller kom med råd om du har vært i samme situasjon som meg. 

2 kommentarer

Ushine

18.09.2012 kl.09:57

Dette var skummelt? er jeg scitsofren?? det var akkurat som om jeg skulle ha sagt det selv!
Huff.. Unner ingen å ha det på denne måten. Hvordan takler du hverdagen?

Skriv en ny kommentar

Blogger om en hverdag med sosial angst. Sjekk ut min blogg: En tung tid

Blogger om en hverdag med sosial angst. Sjekk ut min blogg: En tung tid

22, Oslo

Jeg blogger om min hverdag med sosial angst/fobi. Det er veldig mange fler enn vi vet om som sliter med angst. Ta deg tid til å spørre dine nærmeste hvordan de virkelig har det. I snitt bruker menn 18,5 år før de oppsøker hjelp, noen velger dessverre andre utveier.

Kategorier

Arkiv

hits