Sov visst godt i natt..

I dag våknet jeg halv ni. Noen har tydeligvis sneket seg inn på rommet mitt til morgen i dag og skrudd av vekkeklokken min. ;) (godt å skylde på noen) 

Jeg skulle egentlig vært på skolen 8.15, men det rakk jeg da altså ikke. Jeg skal prøve å være flink å gjøre litt skoleoppgaver her hjemme i dag. Kanskje til og med komme meg ut av leiligheten. Det er ikke hver dag. Jeg har lyst til å trene, men sliter veldig med å komme meg bort på treningssenteret. Du har vel kanskje hørt om dørstokkmila? Den blir sinnsykt lang om man sliter med sosial angst. Jeg har vel egentlig nevnt det tidligere og om jeg husker rett.

Jeg elsker all type trening, men mye av treningen blir amputert når man sliter med sosial angst. Man er redd for å bli bedømmt av andre, og da er det "bedre" å trene for seg selv fremfor lagspill. Grunnen til at jeg sier "bedre" er at jeg mener, det er lettere der og da. Men i lengden så vet jo jeg og at jeg har godt av å komme meg ut, møte min frykt. Helst hver eneste dag. Til det en dag går over. Det høres veldig lett ut, selv i mine ører. Men det er ikke det. Jeg vegrer meg for å forlate leiligheten. En tur på butikken kan ta meg flere timer. Ikke selve handlingen, men tiden det tar å psyke seg opp for å komme seg ut. 

Jeg tror jeg skal begynne å sette meg daglige mål. 

Dagens mål: Komme meg på trening på treningssenteret. 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Blogger om en hverdag med sosial angst. Sjekk ut min blogg: En tung tid

Blogger om en hverdag med sosial angst. Sjekk ut min blogg: En tung tid

22, Oslo

Jeg blogger om min hverdag med sosial angst/fobi. Det er veldig mange fler enn vi vet om som sliter med angst. Ta deg tid til å spørre dine nærmeste hvordan de virkelig har det. I snitt bruker menn 18,5 år før de oppsøker hjelp, noen velger dessverre andre utveier.

Kategorier

Arkiv

hits