Noen gode leveregler...

Bildet er lånt fra Drøm Stort Nå på Facebook. Hadde man bare klart å leve etter disse hver dag. 
 

12 kommentarer

Rinepuusen

26.09.2012 kl.10:50

Kjempe fin blogg♥♥♥ Du er veldig pen ♥♥

Hadde satt stor pris på en kommentar tilbake♥♥
Rinepuusen: Takk for det :) Jeg skal sjekke ut bloggen din. :)

Diva Andrea

26.09.2012 kl.11:27

Hei:) Ser vi sliter med noe av det samme; sosial angst osv...Første bud på veien til å få det bra med seg selv er å snakke pent til seg selv og om andre...Hinter til din kommentar om overvekt...der du kaller folk *feite*...Et ord som forøvrig er svært mye brukt i mobbesammenheng...Hvorfor velge et så nedlatende og agressivt ord i din betegnelse om overvektige mennesker? Vis heller deg selv og de overvektige at du har det som kalles empati og forståelse. For vi som sliter med sosial angst ønsker jo også å bli møtt med forståelse ikke sant:)) Ha forøvrig en fin dag videre))
Diva Andrea: Hei! :) Jeg ser selv at det er et dårlig valgt ord. Jeg mente selvfølgelig overvektige. Når det er sagt, så mente jeg det verken nedlatende eller prøvde å være aggressiv. Folk som er sykelig overvektige uten at det er sykdomsrelatert må slutte å peke på alle andre og skylde på dårlig opplysning om hva som er sunt eller ikke. Alle vet at man kan ikke overdrive ting uansett hva det gjelder. Det er til og med usunt å trene for mye. Alt med måte.
Ha en fin dag videre :)

Diva Andrea

26.09.2012 kl.12:26

Helt enig med deg, men mye av overvekten er psykdomsbasert....og med det elendige psykiatriske tilbudet vi har så vil det dessverre bare bli flere og flere....
Diva Andrea: Helt enig. Jeg ventet selv i månedsvis før jeg fikk time hos psykolog :/

Diva Andrea

26.09.2012 kl.14:42

Håper du er fornøyd med den hjelpen du har fått nå og synes det hjelper deg:) Jeg blir nitrist når jeg hører at suicidale ringer for å få hjelp og blir bedt om å ringe tilbake 1 uke senere eller sette seg på venteliste??!! Slik skal det ikke være i det man kaller verden beste land.....
Diva Andrea: Fornøyd og fornøyd.. Nå er det 4 uker siden sist jeg hadde time siden psykologen avlyste den forrige timen og ikke satt opp ny som han lovet. Det er ikke så lett å få tak i han, så da har jeg i grunn skyldt litt på han siden jeg er dårlig til å ta kontakt. Han har en terapigruppe hver mandag som jeg prøver å dra på. Har ikke klart det ennå, men nå er det jo snart mandag igjen. Tror det er neste steg jeg trenger. Føler ikke jeg får så mye ut av å prate med psykologen alene i grunn.

Det burde absolutt være akutt psykiatrisk hjelp overalt. Når man står på kanten av stupet, så kan man ikke bli bedt om å vente.

Diva Andrea

26.09.2012 kl.14:56

Det er ikke holdbart og virker meget useriøst at en terapeut ikke setter opp ny time!! Trist at du har det slik nå som du trenger *all* den hjelp du kan få...Har selv gått mange år i terapi så jeg forstår veldig godt din frustrasjon. For det jeg er tilbudt nå er 1 time i måneden hos en psykiatrisk sykepleier som snart går av med pensjon....Og hos privatpraktiserende psykologer er det laaaange ventelister..og det er dyrt! Men for hver gang jeg har en helt ræ..a dag og ikke tør gå ut, så går jeg ihvertfall utenfor døren eller bort til postkassen. Da roser jeg meg selv og er stolt av det jeg fikk til. Ingen kan kreve mer enn at man gjør sitt aller beste...uansett:)
Diva Andrea: Synes det virker useriøst jeg og. Kan være at han prøver å tvinge meg til å komme på gruppeterapien i stedet for enkelttime. Å presse meg til noe gjør at jeg gjør stikk motsatt som regel. Så det er ikke veien å gå.

Takk for råd om små skritt. Jeg er veldig dårlig på å rose meg selv. Det må jeg bli flinkere til. I dag har jeg faktisk vært å trent, så i dag har jeg vært flink. :)

Håper du kan få et bedre tilbud snart, Hørtes ikke ut som du hadde det helt optimalt du heller. :/

Diva Andrea

26.09.2012 kl.15:33

Å presse noen er aldri en god løsning...spesielt ikke av en psykolog!! Jammen så bra at du har trent idag, kjempeflink er du:)) Jeg har diverse lidelser etter en totalt crazy barndom, jeg har flyttet 40 ganger f.eks, vært gjennom alt fra overgrep til ekstremt mye juling på i hjemmet og på barnehjemmene jeg bodde på så det er mye å deale med. Men min forrige terapeut sa det så bra: Bruk dagens erfaringer til å gjøre morgendagen litt bedre:)) Og husk på å rose deg selv....hver dag:))
Diva Andrea: Høres ut som du har hatt litt mer å stri med enn meg. Din forrige terapeut hørtes ut som en klok kvinne/mann. Jeg skal ta det med meg :)

Skriv en ny kommentar

Blogger om en hverdag med sosial angst. Sjekk ut min blogg: En tung tid

Blogger om en hverdag med sosial angst. Sjekk ut min blogg: En tung tid

22, Oslo

Jeg blogger om min hverdag med sosial angst/fobi. Det er veldig mange fler enn vi vet om som sliter med angst. Ta deg tid til å spørre dine nærmeste hvordan de virkelig har det. I snitt bruker menn 18,5 år før de oppsøker hjelp, noen velger dessverre andre utveier.

Kategorier

Arkiv

hits