Dagens mål, check! :)

Jeg klarte å dra på treningssenteret i dag. En smal sak for de aller fleste, men jeg gruer meg til hver gang jeg skal dit. Ikke fordi jeg hater å trene, men pga alle folkene som er der. I dag var det heldigvis få folk der borte. Sånt liker jeg. Ingen kø, og nesten ingen som kan bedømme meg. Jeg prøvde meg faktisk på dips i dag og. Første gangen på flere år. Jeg takler ikke å prøve nye ting når det er mange folk i nærheten fordi jeg er redd for å drite meg ut. Jeg klarte faktisk 7 stk i første settet, noe jeg er meget fornøyd med. :) 

Jeg skulle egentlig ikke blogge mer i dag, men siden jeg har vært flink, så måtte jeg nesten skryte litt av meg selv. :) 

 

2 kommentarer

Atle P.

26.09.2012 kl.15:01

Hei. Syns denne bloggen var fin. Tusen takk for at du vil dele litt med oss. Det er godt å vite at man ikke er alene. :-)
Atle P.: Tusen takk! Jeg bruker bloggen som terapi og håper jeg kan hjelpe noen, eller å få hjelp selv. Følg den gjerne og kom med innspill.

Får du hjelpen du trenger?

Skriv en ny kommentar

Blogger om en hverdag med sosial angst. Sjekk ut min blogg: En tung tid

Blogger om en hverdag med sosial angst. Sjekk ut min blogg: En tung tid

22, Oslo

Jeg blogger om min hverdag med sosial angst/fobi. Det er veldig mange fler enn vi vet om som sliter med angst. Ta deg tid til å spørre dine nærmeste hvordan de virkelig har det. I snitt bruker menn 18,5 år før de oppsøker hjelp, noen velger dessverre andre utveier.

Kategorier

Arkiv

hits