Første gang med gruppeterapi...

Ser det er lenge siden jeg har vært innom her. Det er i grunnen et godt tegn, for da har jeg hatt mindre behov for å "tømme" meg her. Jo færre innlegg fra min side, betyr i grunnen at ting går bedre. 

Forrige mandag var jeg på min første gruppeterapi. Psykologen min har oppfordret meg til dette i flere måneder, men jeg har rett og slett ikke klart å dra dit. Jeg var mildt sagt veldig stressa/spent/nærvøs på mandagen, men jeg overlevde jo. Det var en god følelse jeg satt igjen med i bilen på vei hjemover. Jeg klarte det, jeg er et skritt nærmere. :) 

Planen er å dra dit i morgen og. Vil tro jeg har godt av dette siden det flytter mange grenser. Det er en ganske spesiell opplevelse å dele sine innerste tanker med villt fremmede mennesker. Ikke engang mine venner vet så mye som de på gruppa. 

2 kommentarer

neshagen

28.10.2012 kl.12:25

Stay stong! : )

Skriv en ny kommentar

Blogger om en hverdag med sosial angst. Sjekk ut min blogg: En tung tid

Blogger om en hverdag med sosial angst. Sjekk ut min blogg: En tung tid

22, Oslo

Jeg blogger om min hverdag med sosial angst/fobi. Det er veldig mange fler enn vi vet om som sliter med angst. Ta deg tid til å spørre dine nærmeste hvordan de virkelig har det. I snitt bruker menn 18,5 år før de oppsøker hjelp, noen velger dessverre andre utveier.

Kategorier

Arkiv

hits